Hahmot

Pikselinviilaajissa on vuosien varrella esiintynyt useita hahmoja. Tässä esittelemme muutamia useimmiten sarjassa esiintyviä hahmoja. (Toim. huom: kaikki hahmot ovat fiktiivisiä ja mahdolliset viittaukset tosielämän henkilöihin ovat parhaimmillaankin vain nimellisiä.)
Zztap
Zztap
Kynäniskainen tietokonenörtti pahimmasta päästä. Erityisen paljon hän yrittää varjella rakasta konettaan (ikivanha rousku).
PaaZe
PaaZe
Graafikko ja "uusmeedio" varustettuna uusimmilla vermeillä litteästä näytöstä aina superergonomiseen työskentelytuoliin saakka.
bugi
bugi
Bugi on ötökkä (Syntaxmus Errormus), jonka elämäntehtävänä on muiden kiusaaminen erinäisillä tavoilla. Bugi kiistää olevansa Microsoftin tekosia...
reijo
reijo
Reijo ei ole bugi, vaan feature. Reijon (Gurutus Medititaattimus) mielipuuhaa on pelästyttää ihmisiä ja sen jälkeen syödä heidän koneistaan vitaaleja systeemitiedostoja.
pomo
pomo
Sankareidemme firman herra ja hidalgo. Jo pelkkä pomon huoneen lähestyminen vaatii uskallusta ja suuria ponnisteluja.
betamies
betamies
Edellisen beta-testaajan tilalle tullut hieman epäilyttävä hemmo. Kiertää eritoten Reijon kaukaa...
koodari
koodari
Mystinen koodari, joka istuu pimeässä huoneessa aurinkolasit silmillään. Vain monitorin haalea valo paljastaa gurun kasvot hänen optimoidessaan koodia assemblerilla.
tux
tux
Tux on melkein kaikkien rakastama söpö, keskipituinen ja vaaraton pingviini. Tux tunnetaan kuitenkin parhaiten Linux-käyttöjärjestelmän maskottina.
kräkkeri
kräkkeri
Kräkkeri on tehnyt tuhojaan sankareittemme edustamalle firmalle ryöstelemällä sorsia, tuhoamalla tietokoneita ja tekemällä ties mitä muitakin epämääräisiä temppuja.
peto
peto
Peto on hyväntahtoinen, vaikkakin melko pelottavalta näyttävä firman työntekijä, joka palkattiin alunperin toimimaan yrityksen spammifiltterinä suuren ruokahalunsa tähden.
sorsa
sorsa
Sorsaa on melko vaikea ymmärtää mutta sen kääntäminen onnistuu pienen massan ansiosta helposti. Eläinaktivistien pyynnöstä sorsan puukotus pyritään kuitenkin pitämään minimissään.
betanainen
betanainen
Yrityksen entinen beta-testaaja (ja ainut nainen). Niin sankarikaksikkomme kuin bugi ja Reijokin pelkäsivät häntä, tosin kaikki hiukan eri syistä